Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
04-03-2021

Arkadaşlar 1 saat anal dahil 200 USD anlaştık. Ajans biraz tutarsız konuşmuştu. Huylanmadım desem yalan olur. Nasıl olsa odadan çıkmaz deyip başka model ya da kızın yapmadığı servislere okey diyorlar. Gren Park hotel Bostancı 3 tane ajansın egemenliğinde. Gelelim kıza. Kızın ağzı yüzü yamulmuş. Göğüsler küçük ama doğal. Kız bu işi yaptığı için bin pişman. Zerre kadar tebessüm yok. İşini bitir siktir git derdinde. Yazık onca paraya.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-03-2021

Çok güzeldi, it was awasome.
Beyler,
Yorumum çok iyi demek isterdim.
Kız çok hassas. Sürekli seninki çok büyük deyip durdu. Bütün sex boyunca inek gibi yattı afedersiniz. Böyle kızlarla sex yapmak istesem Zaten ajansla çalışmam. Kız da fotolarla aynı değildi.
Şimdi şunu anlarım. Kızın kukusu daracık olur. Sorun yok nazik davranırım. Ama bu dar değil. Üst pozisyona geçti nineler gibi sex yapıyor.. daha fazla gerilim yaşamamak İçin görüşmeyi 45. Dakikada sonlandırma kararı aldım. İyi ki de yapmışım. Bildiğiniz ajanslardan şaşmayın. Saçma salak ajanslara para kaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Sonuçta aynı yere geliyoruz belki asansörde selamlaşıyoruz. Aman diyim.
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
05-03-2021

03-03-2021nnOnce again, only pay with cash and do not give out private details to anyone. This account tried to make me buy a prepaid card. She is an old profile which tried to do the same thing. Beware of fraud!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

Kız resimdekilerin aynısı ve gerçekten çok güzel bir kız. Diğer yorumlarda owo yok denmiş ama owo cim cif herşey var kızda. Mükemmel kalçalar ve incecik bir beli var,kesinlikle doggy deneyin derim.
  • 05-03-2021
  • Valeria
  • Thessaloniki
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • KOKBO
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
05-03-2021

Perfect in town for COVID period
Recommended definitely and I will probably meet again. The hotel is not perfect but ok
I will be there again soon !!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
03-03-2021

Kız ispanyol modellere benziyor, Rusya'dan geldiğine inanmak zor olsa da çok güzel olduğu kesin. Taptaze, tam bir gfe, hard sex'e de hayır demiyor. Tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
05-03-2021

She is sexy, beautiful, funny, nice, smart... After very boring pandemic days she made my day great. Fit body, small but shaped fits, amazing hips and never ending energy you really need to try her ass. So visit her and enjoy...

Gençler kız harika, pandemide hamlamış tüm kaslarım çalıştı. Miletişimde sorun yok, yatakta iyi. Gitmeden mutlaka deneyin
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
26-02-2021

Ajans seri cevap veriyor. Herhangi olumsuz tavır görmediğim bir görüşmeydi. Elinden geldiğince her isteğinizi yerine getirmeye çalışıyor. Güzel bir vücudu var. İlişkiden keyif almaya bakıyor ki bu güzel bir şey. Tek eksisi İngilizce hiç bilmemesi. Bu da çok büyük bir sorun değil.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-03-2021

Ksenia son zamanlarda buluştuğum en güzel kızlardan birisi. Gözlerine bakarken mest oluyorsunuz, tenine dokunduğunuzda tüyleriniz diken diken oluyor ve erkekliğiniz uyanmaya başlıyor ve o güzel dudakları, dili vücudunuzda hissetmek sizi bu dünyadan alıp
başka dünyalara götürüyor evet Ksenia ile üç saat geçirmek çok güzeldi. Seviştiğimiz ve seks yaptığımız zamanların dışında onu izlemekten bile büyük keyif aldım, onu baştan aşağı süzerken bile tahrik olduğumu hissettim. Bir saat boyunca benimle ilgilenmesi,
sevdiğim fantezileri ve pozisyonları sorması gerçekten çok hoştu ve anal seks konusunda da bana müthiş hazlar yaşattı, bu yüzden kendimi bir eskortla beraber gibi değil, kız arkadaşımla beraber oluyormuş gibi hissettim. Böylesi ne gelmiştir ne de görülmüştür,
tatlım sen bir harikasın ve umarım yeniden seni görebilirim... Öpücüklerimle
  • 05-03-2021
  • Eylem
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • farukc
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Kız Arkadaşı Deneyiminde ( GFE ) eşsiz bir lady : Eylem.
İlk andan, son saniyeye kadar ilginin bitmediği bir heyecan.
Üst düzey ve her dalda yakın sohbet.
Diri bir vücutla yapılan tarifsiz sex sonrası artık söz değerini kaybediyor
İnanılmaz tahrik edici vücut hareketleri, kissing, linking ve blowjob eşliğinde yapılıyor.
Uluslararası sex deneyimi olan bir kişi olarak bu gece yaşadığımı şöyle özetleyeceğim ; İsteyin, tarif edin, Eylem bu isteklerinizi, saate takılmadan heyecan içinde, sırf sizin mutluluğunuzun sağlanması adına, zevkle yerine getirecektir.
GFE ve pornonun, en iyi uygulayıcılarından biri olan Eyleme tutulmamak imkansız. Yeni ve uzun programlar yapacak ve onunla tekrar birlikte olmaya çalışacaksınız.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Dun aksam gun sonunda bu tatli kiz anna ile kisa suren, kendisinin ilk ziyaretcisi olma serefine eristigim bir gorusme ile gunumu noktaladim.

Bastan soyleyeyim gorusmeler 30 dk oldugunda surenin azligindan, ucretteki kalan payin dusuklugunden vs. kizlar gercek performanslarini gosteremeyebiliyorlar, o yuzden yazdiklarimin %100 referans alinmasi dogru olmayabilir. Benden sonra daha uzun sureli bir gorusme icin durustce bir yazi yazilirsa orada daha doyurucu bilgiler olabilir. Fakat yine de gorup yasadiklarimi ozetlemeye calisicam.

Kizin sanirim fotolardaki kiz oldugunu soylememe gerek yok. Bence cok sirin bir kiz. Acik tenli, renkli gozlu, kipir kipir gencecik sevimli bi hatun. Gogusler b cup civari ve ele gelen cinsten. Slim degil, balik etli gibi gorunse de oyle de diil, ne denir bilemedim eti siki mi ( var mi oyle bi tabir ?) fizik olarak da bana gore hos bir kiz. Bastan asagi sevimli (cute) olarak tanimlayabilirim.

Sekste cok aktif ve hevesli. Opsumeden olaya girdi ( e o zaman tepede niye without tongue sectin o zaman diyenlere; isi bitirdikten sonraki 5-6 dk lik zamanda kendisiyle tatlis bi sohbet ettik. Orada da bol iltifatli gulumsemeli bi muhabbet akti. Aralarda da bol bol dudaktan buseler kondurdu. Ben de bunlar saylanir diye dusunup secimi oyle yaptim. Saylanmaz diyosaniz onu no kiss olarak kabul edin ) bj de daha okkalisini gormusumdur ama elinden geleni yapti. Sevisirken dedigim gibi cok kivrak ve aktif. Son kisimda el marifetiyle beni sonlandirmak icin ustun bi caba sarfetti ki bu da bahsis olarak kendisine geri dondu :) yasanan pozisyon zenginligi kendisinin bana itirazsiz yuzde yuz uyum saglamasi diger olumlu yonleri.

Iletisim yine translator destekli ama bu kizin ziyaretcisi ile guleryuzlu ve bol buseli bir sohbet etmesine engel olmuyor. Ben yalnizca seks diil bu tarz paylasimlara da onem verdigimden ozellikle dikkat ediyorum. Kiz sevecenligi ile de benden iyi notu kapti.

Dedigim gibi yasadiklarimin bir anlamda preview oldugunu dusunuyor ve daha uzun soluklu bir gorusme ile daha dolu bir gorusme yasanacagi izlenimimi paylasmak istiyorum. Selamet ile !

Post sikriptum:

Kiz ile yazacaklarim bitti, yalnizca kizi merak ediyorduysaniz sonrasini okumasaniz da olur.

Son donemde bir takim ozel sebeplerden oturu buradaki etkinligim biraz fazla oldu. ( b...nu cikardim hatta biraz kabul ) ve buraya da her defasinda gorup yasayip hissettiklerimi durust bi sekilde aktarmaya calistim. Amac tabi ki genel olarak gercekleri dile getirmek, insanlara fikir vermek ve bir takim fake cileri etkisiz hale getirmekti.

Gerci bir kisim densizce iletiler de aldim. yok bu kadar kariya mi gidilirmis, yok kesin yalanmis da falan. Ne diyim bunu ogrenmesi kolay. Yazdigim tum sayfalarda iletisim bilgileri suruyor. Compiler dostumun da dedigi gibi arayip “ bu bebe gercekten geldi mi yoksa bizi mi yiyor? “ diye sorup teyit almak bedava. Ama takilmiyorum bunlara benim icin degersiz cunku.

Asil degerli olan ve mutlu edense gittigim bir kizin iyi cikmasindan cok, benim yazimi okuyup da guvenerek giden birinin, kiz gercekten cok iyi cikti diye bana tesekkur etmesi oldu. Bu tarz mesajlari epeyce aldim ve cok mutlu oldum. Yazanlara tesekkurler.

Son olarak da yine baska bir takim ozel sebeplerden artik o kadar faal olmamayi planliyorum. Bu konuda buyuk konusmamayi tecrube ile ogrendim ama kafamdaki belli istisnalar haric planim bu yonde ve sadik kalmayi umuyorum :)

O yuzden sitedeki yeni arayuzlerin sacmaliklarindan oturu pmlesmekte zorlandigim tum dostlara ve basta compiler, samoa, bogachank, jamesbond, schumpeter olmak uzere buradaki diger tum durust yorumculara da selamlarimi iletiyorum !
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Herkese merhaba sevgili Romalılar kızımız harika resimlerde ne görüyorsanız o hiç oynama yok gibi işine saygılı gayet özenli kapıda biraz bekletildik ama değdi ajans hızlı cevap veriyor sadece güzelliğin verdiği Bi ego var biraz sert düşünenler üzülebilir haricinde tertemiz Bi görüşme oldu uzun zamandır değerdi dediğim sitenin bu fake hesap kız ve yorum günlerinde ender Bi görüşme oldu
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Öncelikle çok güzel bir yüze ve harika bir fiziğe sahip. Gerçekten fiziğini çok beğendim kusursuz denecek kadar iyi bence. Fotoları da gerçek.

Çok kibar ve güler yüzlü, pozitif enerjisini hissettiriyor ve bu size de yansıyor. İletişimi gayet güzel. Kesinlikle bir daha ziyaret etmek isterim.

Thanks for everything Alexandra. :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Bu kizlar da duo olarak hizmet verdigi gibi herhangi biri tekli olarak da tercih edilebiliyor. Ben tek olarak mila ile bir gorusme yaptim. ( aslinda bununla ilgili bir takim ekstra ayrintilar var ama onlari yine yorum kismina yazdim, burada yalnizca mila dan bahsedicem )

Bastan soyleyeyim Mila ya bayildim. Oyle afet-i devran bir kiz beklememek gerekiyor ama kisiligi, sicak kanliligi, espirili ve neseli tavirlari ile harika bi kiz Mila. Fotolardaki sevimli hatun kendisi. B cup civari naturel gogusleri ve elbiseli haliyle profilden cok tatli gorunen cikik bi kalcasi var.

Kesinlikle cok pozitif ve atesli bi kiz. Sevismeye direkt olarak fransiz opucukleriyle yogun bi sekilde baslayip bosluk birakmaksizin yataga geciyor. Bj, yatak performansi, hepsi dort dortluk. Kayganlastirici kullanmadan dogal islandigini da belirteyim. Aklimda kalan onemli bir ayrinti da pozisyon degisiklikleri, ara verip hadi su pozisyona gecelim seklide diil de gir ciklara ara vermeksizin yatakta yuvarlanmak seklinde gerceklesti :) gfe pse bu tarzlara kusursuz uyum sagliyor ve partnerini tatmin etme konusunda fazlasiyla yeterli. Emin olun bu konuda istediginizi alicaksiniz.

Kendisi turkce konusuyor, ve cok da sempatik konusuyor. Masum seviyede ( kesinlikle itici degil ) argoya da hakim :) sarilip uzanmasi, espirili sohbeti, calan muzige sempatik danslariyla eslik edip beni tebessum ettirmesi hepsi iletisimimizi cok ozel kildi.

Mutlu olmak, keyif almak, gulumsemek ve atesli bi seks yapmak Mila’ da kesinlikle gorucekleriniz olucaktir. Kendisi gitmeden kacirmamanizi oneririm.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Hello everyone, Maria new in town so be kind to her. I enter the room and she was already with pink underwear. She is skinny and young sexy. Her English not advance level but we understand each other well she makes joke time to time. She is energetic girl . Smiley as well so she made my day. am
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-03-2021

Viktoria is an amazing woman, makes you feel at ease straight away. Showers offered and taken, drinks offered too.

Amazing body, the girl is perfect and her skills are to die for. I think she enjoyed it too. We had a good laugh before and after as well.

Good location, parking easy enough. Verygood hotel room. I will definition visin her again.

Çok güzel ve ateşli bir kız, çok iyi zaman geçirdim. Tekrar mutlaka ziyaret edeceğim.
  • 05-03-2021
  • Lera
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Turuncu
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Bugünümü çok güzel kılan bir şey oldu o da Lera. Onunla geçirdiğim zamanı asla unutamam, sanki kız arkadaşımla berabermiş gibi eğlendim, yatakta bir erkek olduğumu hissettim ve yaptıklarımı düşününce de kendimle gurur duydum.

Genç ve güzel bir kız, çok seksi bir kıyafet de giydiği için aklımı başımdan aldı resmen, hatta onu soyarken bile acele etmedim, her şeyi yavaş yavaş yaptım ve her anın tadını çıkardım. Onun o tatlı dilini aşağıda hissetmek, içinde olmak ve güzelliğini sonuna kadar yaşamak çok güzeldi. Uzun bir aradan sonra ziyaret ettiğim en sağlam ve en keyifli hatunlardan birisiydi. Unutulmazım oldun Lera
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Πάρα πολύ όμορφη χωρίς υπερβολές, η Ελένη είναι η απόλυτη έσκορτ. Είναι επαγγελματίας και καθόλου ψυχρή, επικοινωνιακή και τρομερά σέξι. Στήθος στητό καταπληκτικό και οπίσθια σφιχτά για δάγκωμα. Κάναμε τρομερό σεξ, μπαινόβγαινα μέσα της και τρελαινόμουν!! Με ξεζούμισε μέχρι να φύγει, θα το θυμάμαι το ραντεβού μας.. δεν την ξεχνάς εύκολα αυτήν την κοπέλα!!!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Hi everyone
I finally meet her today
(Sorry about yesterday review was mistake)
She is incredible and beautiful lady
She is so sexy that I finish 3 time
Don't wait go order meeting asap..
Love david
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Από τις φωτογραφίες και μόνο καύλωσα και από κοντά ήταν το κάτι άλλο.
Έχει φυσικά βυζιά όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και μία κωλάρα που θαυμάζεις.
Από τεχνική πίπας της βάζω 8 απλά και μόνο γιατί ένιωσα λίγο τα δόντια της.
Το μουνί της είναι όμορφο και σφιχτό απλά βάζει λίγο παραπάνω λιπαντικό, στο δεύτερο γύρο όμως της ζήτησα να μην βάλει και υπάκουσε.
Στο πήδημα είναι μπαρούτι. Γαμιέται σε ότι στάση γουστάρεις και τα δίνει όλα, είναι η κατάλληλη έκφραση για την περίπτωση της.
Με δύο γύρους την υπέρ ευχαριστήθηκα...
Την συνιστώ χωρίς καμία επιφύλαξη
  • 04-03-2021
  • Elinor
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Leo08
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
06-02-2021

Elinor tam bir profösyenel. bu 3. ve en uzun buluşmamızdı. kendi odamda buluştuk ve randevuya şahane hazırlanıp süslenip gelmişti. gecenin son müşteris bendim. 4 saat harika vakit geçirdik. her yönü ile sizi tahmin ediyor. sevgiliymiş hissini yaşatıyor. sizinle sohbet ediyor sizi dinliyor. blowjob kraliçesi ünvanı kesinlikle tartışılamaz. kesinlikle öpüşme konusunda kusursuz ve baştan çıkarıcı. hangi noktada ne yapıp sizi kışkırtacağını çok iyi biliyor. uzun zamandır bir gecede 5 kere gelmemiştim ama Elinor ile harika kolay oldu. Bu sitede çok kızla beraber oldum ama kesinlikle 1.sırada o var. daimisi oldum her fırsatta ona koşa koşa gidiyorum... wink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Hi again everyone!
I had my best meeting for a long time.
Katya is a beautiful girl.Well i think that saying only the work beautiful is not enough to describe her but I can't find any word the descibe how much beautiful she is.
Her eyes,the shape of her face, her lips...

Katya is a painting of Rembrandt. A beauty that you can get infornt of you and just watch for hours.

There are lots of girls which are beautiful but she has a very unique one. She is very very veeeeery attractive and sexy but also very sweet when she smiles. and yes my friends she smiles a lot which made me happy cause I smile a lot too.

Her body amazing too. She is very clean. Let me get in more detail. Her legs are covered with pure quality silk. Of course I can't say anything negative about an angel.

Nice breast and a nice booty. Lovely hairs.
And a very good choice of lingerie which make her look even more and more attractive. You have to see her.
Believe me when she opens the door you will see a girl that has poped out of a faishion magazine you will be amazed.

She is real and in front of you. WOW!!!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-03-2021

Actually I don't like to write reviews about a lady with whom I shared intimate and sexual moments. I would do this only if her profile would be really totally fake and also in this case that I want to express my gratitude and thanksgiving to her using this media. So, this review is more or less ..a "letter" to Kristina and not a ."review".

So, my dear and lovely Kristina you are really an angel. I would like to repeat all this that the previous person have written in their reviews for you about your beautiful eyes, smile , hair,body... or your gorgeous breast which is something DIVINE. Is really very difficult to manage the time and be ready in one hour when I could not decide what it is I want to do first.
-To get lost within your magical kisses;
-Go to kiss your amazing chest;
-Let your magic fingers stroked me making me dizzy from stimulation; Or proceed to intercourse because I could not bear now I'm so excited; The experience with you was fantastic. You are a unique creature that combines so many beautiful things together that can be crazy every antra. You are beautiful, tender, charming, intelligent, gentle and sensual, Master of love that can bring a man to a level of pleasure unbelievable.
I could write a lot more but it would be too much to do it here.

Finally, I would only say that leaving your room, for a long time I had a silly while happy smile on my face.

You are MAGNIFICENT .. Thank you for the one hour trip to..heaven !!!!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
03-03-2021

Arkadaşlar bu hatun bir harika seni karşılaması öpmesi ne istiyorsanız yapıyor tavsiyem kaçırmayın.Thank you very much lovely Darina xxxx.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Gunumu sonlandirmak ve rahatca uykuya dalmak icin tercihimi, dikkatimi ksenia dan yana kullandim.

Yine yeterince ve durustce yorumlanmis aslinda o yuzden pek surpriz yok. Kiz bence guzelligi ile one cikiyor. Yuzu, fizigi durusu havasi kendine baktiran cinsten. Beni karsilamak icin kullandigi kiyafet kombini ile ilk dakikadan heyecanimi yukseltti. Beyaz tenli, sari sacli, renkli gozlu, tipik slav gorunumlu kizimizin gogusleri b cup civari ve sekilli, fizigi ise duzgun. Schumpeter in de belirttigi uzere biraz hassas bir cildi var. genel olarak sirim gibi gorunumu ile dikkat ceken bi kiz Ksenia.

Sevisme konusunda atesliligini cok yuksek olarak degerlendiremem belki ama bu kdar guzel bir kizi da biraz yavastan, emek vererek moda sokmak da normal olsa gerek :) yumusak baslangic ve sevismeden hoslaniyor. Opusme fransiz olmasa da var bj ise yeterli. Seks sirasinda sertligin dozajini bana sozleriyle diil ama bir takim hareketleriyle iletti :) misyner pozsyonda bacaklariyla sikistirmak suretiyle cok fazla derinlere ulasmami yer yer engelledigini hissettim. O anlrda mesaji alip elimden geldigince yormamaya calistim sizlere de genelde softcore tarzi oneririm. Pozisyon zenginligi oldukca iyiydi ama, misyoner, normal ve rev cow girl, doggy her sey denendi ve keyilf de alindi.

Kendi adima normalden daha kisa bir surede ilk turu tamamladim ve acikcasi ikinciye de pek takat hissedemedim. (Yavas yavas yorgunluk emarelerimi goruyorum :) sanirim kendisinin de hosuna gitmistir bu durum :)

Sonrasinda kendisinden banyodan losyonu alip yumusak bir sirt masaji rica ettim ve o da beni kirmadi. Uzun uzun masaj seansi ve bol sohbetle gecti kalan zaman. Bu surecte de baslangicta hissedilebilecek soguk karakterin altindaki sicak kanli kisiye ulastim :) ingilizcesi cok iyi ve kafasi calisan bir kiz oldugundan sohbet akti gitti diyebilirim. Hatta son kisimda ufak bir sirt masaji da ben kendisine uyguladim ve koyun koyuna uzanir halde de birlikteligi noktaladik.

Genel olarak guzel gecti Ksenia ile gorusmem, guzellik olarak belki de en iyilerinden bana gore. Dedigim sekilde beklentilere ayar cekilirse memnuniyet garantisi var.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
03-03-2021

Dun alina ile benim icin oldukca doyurucu bir gorusme yaptim.

Alina fotolardaki kiz yalnizca profesyonel fotolarda yuz kisminda cok hafif bir rotuslama var. seceneklerde %10 dan daha az bi rakam olsaydi onu secerdim. Genel olarak da oldukca seksi bir hatun. Goguslere bir mudahele var fakat bu daha cok alttan destek implanti seklinde. Naturelimsi gorunum korunmus, git gellerde gerekli salinimlar gozlenebiliyor o yuzden sikinti yok :)

ingilizce yetersizliginden iletisimi translator destekli hallediyosunuz. Sohbet sirasinda herhangi bir sorun yok da aksiyon sirasinda ufak diyaloglar icin translatore yonelmek zaman kaybettireblyor yalnzca. Menajerle iletisim ise sorunsuz. Kisa sure icinde isik hizinda gayet net anlastik ve herhangi bir tatsiz surpriz falan da olmadi.

Servisleri ise fazlasiyla doyurucu. Opusme bol ve fransiz, Bj de kusursuz diyebilirim. Uzun uzun, altli ustlu saglam calisiyor. Derinlere gucu yettigince inmeye calisti. Seks sirasinda da fazlasiyla aktif ve partnerine uyum saglama konusunda problem yok. Ara sira sinirlarini zorlasam da genel olarak tempolu ve coskulu bir sevisme yasadik. Sonunda da fazlasiyla tatmin olmus bi sekilde bitirdim.

Odadan cikarken bile veda opucugu ile birlikte ufakliga da ufak bir veda bj i yapmasi unutamayacagim tatli anilar arasina girdi :) aktif sevismesi ve sempatik kisiligi ile on plana cikan, gorustugum icin memnun kaldigim bir kiz oldu Alina, oneriyorum tabi ki.
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
03-03-2021

This is scam
She is not real
Hotel close because of corona
She took my money and not coming
I want My money back
Please help me ASAP
.....
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

Χαρούμενο και όμορφο πιπινάκι με ωραίο φυσικό βυζί.
Μου προσέφερε πολύ ωραίο στοματικό με πολύ γλείψιμο στο καυλί και βαθύ λαρύγγι που για την ηλικία της δεν περίμενα να ξέρει. Μόλις που πρόλαβα να τραβηχτώ για να μην χύσω, στη συνέχεια της έκανα γλυφομούνι για να ηρεμίσει λίγο η πούτσα μου...
Στο σεξ μπορώ να πω ότι υστερεί λίγο στις στάσεις όχι δλδ ότι με χάλασε, ίσα ίσα, απλά θέλει λίγο ακόμα εμπειρία για να πάρει το μάστερ οπός στο τσιμπούκι.
Κάναμε δύο φορές σεξ. Στο ενδιάμεσο κάναμε λίγο κουβεντούλα... Της αρέσει πολύ λέει η Ελλάδα αλλά δεν μπορεί να δει πολλά εξαιτίας της κατάστασης...
Τελοσπάντων, αξίζει τα λεφτά πού δίνεις, σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
03-03-2021

I love this women is the best of the best.Sure i see you again baby soon.???????????? Bj very nice and deep sex very passion xxx Kisses for Southafrican boy xx
Escort Answer:
Thanks baby for your comments. Hope to see you soon again! Kisses xxx
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
ΨΑΡΩΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ !!! ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ, ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ, ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ PIERCING... ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ESCORT ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ... THANK YOU FOR THE WONDERFUL TIME WE SPENT TOGETHER... ( WING CHUN ) winkwinkwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

Alexa ile dun bir gorusmem oldu. Fakat simdi yazabiliyorum. Asagida guvenilir kaynaklardan gerekli bilgiler saglanmis durumda lakin benim yine de yazmam gerekti :) Oncelikle gorunum servis ve iletisim konularini bir toparladiktan sonra bir takim ayrintilar icin referans verip bitiricem.

Kiz cok güzel bence ben begendim. Yuzu cillerle oldukca sevimli, fizik etine dolgun ama kesinlikle oyle can siklici fazlaliklar yok. tam yumulmalik her yaniyla. Gogusler yusyuvarlak hatli c-d cup civari kusursuz gorunumlu denebilir. Kavra, yumul, oyna sirf boyle bile zaman gecebilir. Cildi ayri iz birakti bende puruzsuz simsiki cok guzel bir cildi var. Ayrica esnekligi ve bacaklarin acimina verebildigi aci da pozisyonlarin gorselligini fantastik boyutlara tasiyor.

Iletisimi de harikaydi. Cok rahat anlasabileceginiz bir kiz. Ingilizce iyi ve kendi de cok guler yuzlu ve birlikte vakit gecirmesi keyifli bir kiz.

Son olarak bir takim benim yasadigim ayrntilar icinse komment kismina sizleri yonlendirecegim ben de :) bir iki ilginc sey var orada :)

Oneririm sonuc olarak bu kizi, bir hafta boyunca burada kalacagini soyledi bana. Duzenli gelip gidiyor gordugum kadariyla ama bu ise gonul verenlerin mutlaka bir kez ugramasi guzel anilar verir, garanti
smile
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
03-03-2021

Beware of fraud! Only pay her with cash. She tried to scam me but didn't work. She made me buy a prepaid card and then tried to make me give her the details before I even saw her. Very very dodgy. Beware!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Elinor daha önce Pride acentası ile ülkemize gelen kızlardan biriydi. O zamanlarda da her geldiğinde ziyaretine gidiyordum. Artık independant olarak geliyor. Şöyle söylemeliyim, güzellik, kadınlık, sohbet, eğlence vs her anlamda on numara/beş yıldız alır. Hiç bir gelişini kaçırmamaya gayret ediyorum. Mutlaka gidilmesi gerekenlerden birisi. Size en az 1 saat veya daha uzun seans alarak tadını çıkarmayı tavsiye ederim. Her gittiğim kız hakkında böyle yazmadığımı da bilginize sunarım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

Bir alttaki Karee rumuzlu sahtekara kızdığım için, bu güzelim Rapunzel için yorum yapmak istedim. Buluşma tarihi aslında daha eski ama hatırlayamadım.
Pride ajansı bilen bilir, kesinlikle fake foto kullanmaz.
Camilia gerçekten büyüleyici gözlere sahip, çok ama çok güzel bir kız. Saçlar efsane. Ve gerçekten çok zarif ve naif bir kız. Sizin yaklaşımınıza paralel, muhteşem birliktelik yaşayabilirsiniz.
Minyon bir kız, ki benim en tercih ettiğim, her pozisyonu uygulayabildiğim esnek bir vücudu var. Göğüsler kesinlikle naturel ve efsane. Kavu gibi, o minyonluğa çok yakışıyor.

Şiddetle tavsiye ederim.

Pride ajansa sevgiler, sahte yorumcuya kafam girsin.

Kadehimi bu zarif Rapunzele ve tabii ki Gorbachov’a kaldırıyorum...
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
27-01-2021

Louise was on a chance visit to Stockholm, and I took the chance. Best decision I´d made for a long time! Louise is marvelous company. We had traveled the same places, and chat was natural, and fun. When we became intimate, Louise took care to ask my wishes - not all do that, and it felt great. I am a dirty talk enthusiast, and Louise knew how to use her tongue, also that way. wink Also, she's a lovely tight girl. I felt that this meeting landed just right. And I regretted not having seen her more, when she left. But at least I have one great memory of Louise :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

Harika biri kesinlikle love
İngilizcesi çok iyi, boyu da sizden uzundur büyük ihtimalle.
Fotoğraflar gerçek. Düşünmeden tercih edebilirsiniz. İyi eğleneceler
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-03-2021

Güzelliği, harika fiziği ve gülümsemesi ile bugün aklımı başımdan alan bu afeti bugün ziyaret ettim ama ne ziyaret. Sanki kız arkadaşımın yanına gelmişim de seks yapıyormuşum gibi hissettim resmen. Ksenia yatakta çok başarılı, oralda dilini çok iyi kullanıyor ve seks sırasında enerjisi sürekli yükseliyor, o inlemeleri ahhlamaları bile hala kulağımda... Ksenia ile görüştükten sonra bile etkisinde kalmaya devam ediyorsunuz ve o anları unutamıyorsunuz, çık aklımdan diyorum ama yapamıyorum, sanırım en kısa zamanda bir ziyaret daha ancak beni sakinleştirir.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-02-2021

Lilly is a beautiful and sexy lady with perfect body. I've met her many times and she can makes you feel comfortable. Very warm welcome. I had a shower first and after that we had a drink together. Then the game started. ;-) This woman really knows how to turn on a man. Active sex, incredible blowjob and a totally relaxing massage. I suggest her to all of you for sure!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

She is the best of the best she is a real pro and she is not a clockwatcher. She provides very good services, her blowjob is fantastic, treat her nice and she willing treat you better. Very nice personality and character, total gfe experience ( must try the doggystyle) I will visit her again. amlove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2020

Kıza değişik zamanlarda 2 kez gittim,Servisleri güzelliği kusursuz, fizik yüz daha öncede yazdığım gibi dream girl ! Pride açık ara en iyi ajanstır, bunu zaten müdavimler olarak her daim yazıyoruz,Fake yorumlara itibar etmeyin, Herkese iyi pompalar . Kiss u Briana lovelovelove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-02-2021

she may seem a shy.is a matter of us to make her feel comfortable.at least for my taste she is very beautiful and very sexy body. She did everything I asked for like you do sex with a next door girl.w Will visit her againlovelovelove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-03-2021

Very beatiful sexy and friendly girl.Ian her regular customer like a friend , I visits her when ever she is here,
Great GFE ! Very good in sex, active and passionate with a nice pussy and tight ass to fuck - just i like !! Generally my time spend was very nice with her as always. she was not rushed at all and top gfe..
Recomended to all !!!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-11-2020

selam mart ayıyla iyiden iyiye kızgınlık dönemine girmiş hemcinsler wink

Alex yakın geçmişte 2-3 kez başka ajans ve alias ile şehrimize teşrif etmişti, Miya adında daha hacimli fena da bir duosu da vardı hatta, kendisini tekrar görmek sevindirici.

Okyanus yeşili nazarlı kızımız, hafif çilli bom bom alımlı bir yüze ve kıvrımlı hatlara sahip, yirmilerinin ortasında gibi, odasında ilk dikkatimi çeken şey yoga matı olunca kendine ve fiziğine olan saygısına kani oldum. Başta hemen aklımda yoga hocası fantezileri canlansa da olaylar hızlı cereyan edince pek tabi unutuldu. Güler yüzlü pozitif bir karşılama, aralarda gırgır kahkahalarla ile geçen kendi özelimde temiz, uyumlu ve oldukça verimli geçen bir görüşme olarak kayda geçti. Net hakim olmasam da bale, dans veya erken yaşlardaki spor dolayısıyla kazanılan esneklik edinimleri ile adaptive sürüş çeşitliliği sunması bile menüye yeterince yeni tatlar katıyor, sırf bu özelliğiyle bile kesinlikle denenmeyi hak eden bir seçenek derim, daha da uzatıp o tatlı poposunun peşine tekrar düşmemek için kendimi zor zapt ediyor ve yazıma burada son veriyorum.

that's all folks!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
01-03-2021

Valeria look like a model.Her long legs make me crazy.Her gfe experience is perfect and she is a good conversationalist.Thank you. SWEETY.FOR SURE I RECOMMEND.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
02-03-2021

Eva profile görünce, bu güzellikten geçemedim.Minyon ve genç bir kız, çok tatlı bir yüz vardır.Servis 10dan 10,çok sıcak bir kanlı. Kesinikle tavsiye ediyorum.What a lovely girl, type minion, very good English, easy and pleasant communication,servis 10 from 10. See you again very soon))))
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
01-03-2021

Τα δίνει όλα ψυχή και σώματι στο κρεβάτι
Είναι από τις καλύτερες αγγλομαθείς έσκορτς που έχω δει τελευταία
Εύκολη στην επικοινωνία και λες ρε παιδί μου κάτι χωρίς γκουγκλ τρανσλεϊτ. Έχει όμορφο πρόσωπο και πρασινα μάτια
Το κορμι όπως ακριβώς το βλεπεις στις φωτογραφίες
Στο σεξ είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέσα στο 2021
Πραγματικά καλό κομμάτι
Φιλάει βαθιά και αισθησιακά και γλύφει ομοίως παντού
Πραγματικά υπέροχη εμπειρία
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
01-03-2021

Η Νικόλ είναι κατηγορίας αγοροκόριτσου όσον αφορά το κορμί της
Πετιτ γκομενα με μικρό βυζάκι που έχει πάρει μια ενίσχυση όχι κακη αλλά βάζεις που βάζεις... βάλε...
Είναι μικρούλα σε όλα της κιλά, κορμί, βυζί, κώλο και αματούρι του κερατα
Και Ωωω του θαύματος, δεν είναι Ουκρανή είναι Μολδαβή
Καιρό είχαμε να δούμε άλλη φυλη στο γκλαμουρα
Μαστερκλας κάνεις μαζί της
Διδάσκεις σεξ και αυτή είναι καλή μαθήτρια
Φιλί πεταχτό όχι γλωσσόφιλο
Που πιστεύω ότι στην πορεία θα ενδώσει
Πίπα με αρκετό δόντι
Στο σεξ δεν δυσανασχετεί καθολου
Ζητάει πούτσα και την τρώει με λαχτάρα αλλά το νιώθεις ότι είναι αματουρι ακόμα
Αντέχει όμως σε βαρύ σφυροκόπημα κι έχει αντοχές δυνατές
Εμένα μου καλάρεσε για να είμαι ειλικρινής
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-11-2020

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΙΑ ΨΙΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΙ ΠΛΕΟΝ Η Νο1 ΕΠΙΛΟΓΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-03-2021

Kristina ile dün görüştüm.
İlan Katakçlina ve Kristina olarak 2 kız için verilmiş.
Kristina, sarışın olan, İnce, slimfit, güleryüzlü, bu işe yeni başlamış belli, güzel ve çıtı pıtı bir kız.

İletişim sorunu hariç pek sıkıntı yaşamadım. Sadece Rusça bildiği için translator kullanıyor. Öpüşmesi içten ve ateşli. Bu çok hoşuma gitti. Dişleriniz fırçalanmış ve temiz görünürseniz bu kızlar tutkuyla ve aşkla öpüşüyor.

Servisleri güzeldi, istediğim herşeyi sorunsuz yaptı. Doggy, cowgirl ve pozisyonlarda aktifti. Kendisi de orgazm olduğunu söyledi. Beraber duşta bir
güzel yıkıyor sizi.
Blowjobu kondomsuz yapıyor ama ben kondom kullanmasını istedim.

Sonuç olarak güzel bir görüşme oldu. Tavsiye ederim düşünenlere. Mutlu şekilde ayrılırsınız odadan;)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-03-2021

I have to say the meeting exceeded my expectations. Perfect face, and eyes and amazing curves. And of course the best blowjob i've ever had. It was the first time i finished from bj alone. Definitely will book again .

Reviews of escort

 

Back to Top